29 грудня 2017 р.

Новий рік – це завжди свято як для дітей, так і дорослих. А цього року він особливо приємний для колективу учнів, вчителів та працівників комунального закладу «Долинська ЗОШ І-ІІ ступенів» Василівської районної ради Запорізької області. Нарешті  наші очікування здійснилися. У корпусі, де навчаються учні  початкових класів, завдяки сприянню команди народного депутата Верховної ради України Бандурова В.В., депутата Запорізької обласної ради Грачова С.В. та Джугана С.В., сільського голови Широківської сільради Соколовського А.М. з’явилися нові вікна, шкільне подвір’я прикрасила новенька доріжка . В класних кімнатах стало тепло і світло.
Керівник ТОВ «Віктор» Бойченко В.В. привітав дітлахів солодкими новорічними подарунками. Завдяки фінансовій допомозі керівника ФГ «Надія» Чувільському Є.І. святкову залу прикрасила красуня-ялинка.


Приємно, що про маленьку сільську школу піклуються небайдужі та компетентні керівники. Хочемо побажати Вам тільки найкращого: щоб в житті все складалося чудово, щоб робота приносила задоволення і радувала. Хороших Вам ідей, втілення задуманого, великих можливостей. Будьте здорові та щасливі!