21 лютого 2018 р.



                                Олімпіс – 2017. 

                Результати осінньої сесії.


     Учні нашої школи взяли участь в освітньому конкурсі “Олімпіс-2017. Осіння сесія”. Головна мета конкурсу  «Олімпіс» — підвищення мотивації до вивчення і зацікавлення учнів навчальними предметами. Це не олімпіада, тут були завдання різного рівня складності, тому у конкурсі мали  можливість взяти участь всі учні без винятку. Кожний рівень складався з 24 цікавих завдань різних типів. Завдання були різного ступеня складності і оцінювались різною кількістю балів.  Учасники розв’язували їх в комп’ютерному класі або вдома.
          Результат наших учнів досить вдалий! В Запорізькій області  наша школа стала 33 за кількістю призових місць серед 43 шкіл, які брали участь у цьому конкурсі. По Україні вцілому брало участь 728 шкіл. Наші діти отримали 5 дипломів І, ІІ та ІІІ ступенів та 7 грамот.  Найкативнішми  виявилися учениця 7 класу Шевченко Ольга, за що отримала 4 дипломи та 1 грамоту та  учень 9 класу Пономар Владислав яктй отримав 1 диплом та 2 грамоти, 2 учнів нагороджені грамотами учасників конкурсу. 4 вчителя отримали сертифікати за підготовку учнів до  конкурсу та 1 сертифікат отримала директор закладу за організацію участі учнів школи у конкурсах "Олімпіс 2017 - Осіння сесія". 
         Протягом  березня відбудеться Весняна сесія конкурсу "Олімпіс-2018". Бажаємо нашим учням успіху, перемог та подолання нових вершин.