29 квітня 2018 р.

  "Наша безпека в наших руках"
  Щороку в квітні-місяці в школі проходить Місячник цивільного захисту, під час якого учні закріплюють теоретичні знання, відпрацьовують практичні навички, необхідні кожному в разі виникнення надзвичайної ситуації. 
  Закінчується Місячник ЦЗ традиційно проведенням Дня ЦЗ. Цьогоріч він пройшов у вигляді квест-гри "Наша безпека в наших руках". Основою гри стали змагання двох команд, що складалися з учнів та працівників школи.
    Команди пройшли випробування на 6 станціях: "Переправа", "Заборона", "Шифрувальна", "Конструктор", "Відгадай", "Врятуй себе, допоможи іншому". Під час гри панував азарт, здорова конкуренція, веселий настрій та велике бажання перемогти.
   Перемога дісталася команді "Скаути" (капітан Дудов С.). Їх суперники, команда "Оптимісти" (капітан Пономар В.) гідно посіла ІІ місце. Гра закінчилася, але спогади та враження ще довго лунали в шкільному коридорі. А головне що це дає плідні результати: ми впевнені, що небезпеку ми подолаємо за будь-яких обставин, бо знання наші міцні, а вміння відпрацьовані.