16 грудня 2019 р.

ТИЖДЕНЬ ПРАВА
   Під час тижня правових знань з метою збагачення і закріплення учнями знань з правознавства в КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІ ст.» ПСР ВР ЗО пройшов брейн-ринг між командами дев'ятикласників Долинської та Широківської шкіл.
Під час гри учні пройшли випробування, які сприяли формуванню правової свідомості, вмінню логічно мислити, аргументовано висловлювати свою думку.
Гра почалась із «правової розминки» де учням знадобилась крім знань, злагодженість у команді та швидка реакція. У конкурсі «правові шаради» учням стали в пригоді знання з української мови, музики, спорту. На етапі «захищаємо права казкових героїв» учні намагались уявити себе у ролі захисників. Загалом брейн-ринг показав, що перемога – це не тільки змагання, а й уміння розуміти кожного в команді. Протягом тижня в шкільній бібліотеці Долинської школи діяла книжкова виставка «Знання законів – знання прав». Тиждень права пройшов цікаво, змістовно і, головне, засвідчив небайдужість нашої молоді до питань правової обізнаності, формування правової свідомості та правомірної поведінки.