10 березня 2021 р.

8 Березня – свято краси, любові та ніжності!
Із землі ще не зійшов сніг, а в душу проситься весна. Вона замайоріла мімозами, нарцисами, гіацинтами, тюльпанами, нагадуючи своїм диханням про Міжнародний жіночий день 8 Березня. Це по-справжньому світле та весняне жіноче свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, сердечність та вірність.
Дорогі жінки та дівчата! Прийміть найщиріші вітання!
Нехай ця весна принесе Вам радість життя, відчуття оновлення, гарний настрій та багато приємних сюрпризів!
Будьте коханими, щасливими та прекрасними!
Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня відбувся турнір інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?", у якому взяли участь дві команди: учні 9 класу, збірна команда учнів 6-7 класів. Учні відповідали на запитання про жінок, красу, моду, весну. За кожну правильну відповідь команда отримувала гроші. Які потім учасники порівну поділили між собою.
Також в цей день цікаво, тепло, весело пройшло онлайн-свято у нашій школі. Порадували своїми привітаннями та виступами наші учні. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям та всім працівникам школи.
Звучали пісні, вірші та цікаві та смішні інсценування. Жіноче свято подарувало кожній жінці й дівчині іскорку тепла, любові та поваги.
Всі заходи в школі проходили за фінансової підтримки директора ТОВ «Віктор» Бойченка Віктора Вікторовича. Дякуємо, Вікторе Вікторовичу, за те що дали можливість учням власним розумом заробити собі гроші! Дуже приємно, що в наш не легкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.
Хай Господь Вам сторицею віддячить за Ваше розуміння, добро, підтримку і за частку душі, подаровану нам!