23 січня 2022 р.

 ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ!!!

   У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації із захворюваності на ГРИП та ГРВІ у Долинській гімназії-філії КЗ «Василівський ліцей Сузір’я» ВМР ЗО, з 24.01 по 28.01 розпочинається навчання  у 1-9 класах в дистанційній формі. Нагадуємо Вам, що дистанційне навчання буде здійснюватися на платформі Classroom та Meet (для всіх учнів закладу), уроки будуть відбуватися синхронно та асинхронно відповідно до складеного розкладу.

Просимо Вас, шановні батьки, допомогти нам ефективно організувати освітній процес у дистанційній формі. Для цього важливо передбачити для своєї дитини робоче місце, обладнане інтернетом. У кого двоє й більше дітей і немає можливості розташувати робочі місця дітей у різних кімнатах - скористайтесь навушниками. Також просимо не нехтувати режимом дня.
Наполегливо просимо під час дистанційного навчання попрацювати над дотриманням правил АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ. Це дуже важливо! Не оцінка, а навичка, яка або сформувалась після розв‘язування вправ чи завдань, або ні.
Надзвичайно важливим є також і процес комунікації. Якщо у вас будуть виникати будь-які питання, ви завжди можете їх вирішити через класного керівника.
Маємо надію на успішну нашу співпрацю. Бережіть себе та рідних.
АДМІСТРАЦІЯ