20 листопада 2023 р.

 20 листопада – Всесвітній день дитини 

  Офіційно це свято з’явилось у 1954 році завдяки відповідному рішенню Генеральної Асамблеї ООН, яка звернула увагу всього людства на необхідність досягнення взаєморозуміння з дітьми та забезпечення добрих умов для їх життя.
Дитинство – це найщасливіша пора життя, час надій і сподівань на прекрасне життя і здійснення мрій. це пора, коли кожен день наповнений новими відкриттями та пригодами. Дитинство – це те єдине місце, куди ми завжди прагнемо повернутись з роками.
Сьогодні діти України зустрічають Всесвітній День Дитини під обстрілами ракет, бомб. мін, снарядів російської армії, страждають від російської агресії. Тому так важливо сьогодні забезпечити добробут дітей, зробити максимально комфортними умови їх навчання. В цей день класні керівники провели бесіди з батьками, щоб більше дізнатись про наявні проблеми дітей та об’єднатись для спільної роботи в їх подоланні. Для дітей був проведений захід «Дитинство – найщасливіша пора» де діти могли поспілкуватись з ровесниками, розповісти та почути про нові місця проживання однокласників. Дізнатись про щасливі моменти та події в їх житті. А вчителі нагадали учням їх обов’язки та ознайомили з правами дітей.